Asociatia  Patronala

a Pirotehnistilor si

Armurierilor

„ARMURIERUL”

       din Moldova                 La initiativa agentilor economici, cu domenii de activitate din regimul armelor, munitiilor si produselor pirotehnice, in conformitate cu Legea Patronatelor nr. 976 din 11.05.2000 si Legea cu privire la asociatii obstesti nr. 837 din 17.05.1996, pe 16 mai 2007,  in Ministerul Justitiei RM a fost inregistrata Asociatia Patronala a Pirotehnistilor si Armurierilor „ARMURIERUL” din Moldova.    
 
      Asociatia Patronala „ARMURIERUL” prezinta o organizatie necomerciala,
neguvernamentala, independenta si apolitica, constituita in baza liberei asocieri si egalitatii in drepturi a patronilor.

       Asociatia s-a inregistrat in scopul asistarii membrilor in capacitatea lor de patroni, prin acordarea de servicii si consultatii, protectia drepturilor si reprezentarea intereselor membrilor in relatiile cu autoritatile publice, cu sindicatele, precum si cu oricare alte organizatii neguvernamentale pe plan national si international, in conformitate cu prevederile statutului si a legislatiei in vigoare.  

       In conformitate cu art. 10 (4) si 13 al Legii Patronatelor nr. 976 din 11.05.2000 si art. 7 al Statutului sau, Asociatia Patronala participa, in colaborare cu partenerii de dialog social, la elaborarea proiectelor de acte legislative si alte acte normative, standarde sau norme, precum si alte masuri tehnice sau administrative in interesul membrilor sai, fiind partea cointeresata in procesul avizarii actelor normative enumerate.


      Pentru membrii sai, Asociatia Patronala, deschide cai suplimentare de participare directa a patronilor la elaborarea proiectelor de acte legislative si alte acte normative, contribuie la elaborarea si implementarea strategiilor de dezvoltare a economiei nationale si a activitatilor economice, precum si a strategiilor in domeniul invatamintului profesional.

       Asociatia este dispusa pentru a colabora si a primi in rindurile sale intreprinderile cointeresate care au tangenta sau activeaza in domeniul regimului armelor, munitiilor, explozivului, produselor pirotehnice; agentii de securitate; paintball; tiruri de foc, pneumatice, multimedii, etc. 
              Adunarea generala a Patronatului din 12.04.2016
       
       Sintem convinsi, ca constituirea Asociatiei Patronale „ARMURIERUL” va avea un impact pozitiv si util pentru toti partenerii din cadrul dialogului social - pilonul parteneriatului, fiind legislatia in vigoare.

       Cu respect,
      Presedintele patronatului 
      Victor COJOCARI

   


Telefoane Contact

patronat:  

Oficiu : +373 22 606 379
Președinte : +373 69 335 873, +373 79 335 873